S&B System AB
REFERENSER
KONTAKTHogia utbildning - nå nya höjder!

Anpassade Hogia utbildningar i kundmiljö är populärt. Vi utgår oftast från ert material. Det är en bra lösning då ni känner igen er och att vi hela tiden kan relatera till er verklighet. Givetvis bygger vi upp era register från början tillsammans med i det fall ni är helt nya Hogiaanvändare.


Även vid utbildningar i större grupper är det viktigt att i största mån ta med erfarenheterna från er verksamhet bla med hjälp av ert företags material.


Introduktionsutbildning för nyanställd personal är viktig. Det handlar om att gå igenom grundläggande funktioner i programvaran och ge trygghet i registrering och rapportuttag.


Ekonomiprogrammens "dolda" funktioner är många. Det kan gå flera år utan att man vet vad som går att göra. Vanans makt är stor! "Oj kan man göra så - det hade jag ingen aning om" är en vanlig kommentar. Lägg därtill all nyutveckling som sker så finns all anledning till att nå nya höjder! Kontakta oss för diskussion och offert »


Utbildning sker i samarbete med Hogia Business Systems och Hogia Business Software. Se nedan om innehållet i de schemalagda kurserna.


Hogia Ekonomi Redovisning   Hogia Ekonomi Redovisning
Lär dig grunderna i ditt ekonomiprogram och få tips och råd som hjälper dig att snabbt komma in i arbetsrutinerna.

Läs mer »
Hogia Ekonomi Kund/Fakturering   Hogia Ekonomi Leverantör
Del 2 i grundutbildningen i Hogia Ekonomi med fokus på leverantörsreskontran.

Läs mer »
Hogia Ekonomi Kund/Faktura   Hogia Ekonomi Kund/Fakturering
Del 3 i grundutbildningen i Hogia Ekonomi med fokus på fakturering och reskontrahantering.

Läs mer »
Bokföring Grund   Bokföring Grund
Lär du dig grunderna i bokföringsarbetet som redovisning av fakturor, löner och moms såväl som alla viktiga begrepp inom området.

Läs mer »